Scoala de vara „Mami si Tati” se adreseaza tuturor copiilor care doresc sa invete distrandu-se. A fost conceputa astfel incat cei care participa (copii cu varste intre 3 si 12 ani) sa invete lucruri noi si in acelasi timp sa se distreze pe toata perioada desfasurarii programului.
Activitatile vor fi dinamice, atractive, si se vor baza pe amestecul a 3 ingrediente delicioase si pe placul copiilor: sport, arta si multa joaca in aer liber.

La „Mami si Tati” construim castele de nisip, inventam roboti si ii construim din lego, ascultam povesti din carti magice, ne jucam si patrundem in lumea culorilor invatand sa pictam pe sticla, pe lemn, pe pietre. In final vom organiza si expozitii inedite in care toate operele noastre vor fi prezentate.

Incepand cu 1 iulie si pana in 31 august va asteptam la noi pentru o vara plina de distractii, culoare, buna dispozitie si actiune. Ne deschidem portile larg pentru ateliere ce se vor desfasura pe parcursul a 8 saptamani : atelier de modelat plastilina, atelier de pictura, atelier de origami, atelier de lego, atelier de colaj, atelier de manuit marionete.

Nu in ultimul rand ne vom bucura si de iesiri in aer liber, in Parcul Kiseleff, iar cele mai multe activitati vor fi realizate in curtea gradinitei.

Pretul programului: 115 RON/ zi + 25 RON masa zilnica.

Va asteptam cu drag!

Pentru a programa o vizita si a ne cunoastem, va raspundem cu mare drag la:

Tel.: +40721.177.543
Tel.:
+40762.616.442