Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite de la scoala. De aceea, noi, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care  sa le asigure un start bun in viata.

Prin asigurarea unui program educativ bazat pe practici moderne, timpul copilului este ocupat cu activitati interesante si utile dezvoltarii lui fizice si cognitive.

Gradinita Mami si Tati, ca centru de educatie, isi propune canalizarea tuturor resurselor pentru a oferi copiilor caldura sufleteasca, energia necesara parcurgerii cu succes a drumului catre scoala si viata, sanse egale de dezvoltare; totodata isi propune sa militeze pentru respectarea drepturilor copiilor.

Oferim copiilor consiliere psihopedagogica, evaluare si terapie logopedica, invatarea limbilor straine in masura aproape egala cu limba materna, mediu educational propice dezvoltarii capacitatii de a fi creativ, independent, curios sa cunoasca si sa invete.

Intreaga activitate desfasurata presupune o relatie de colaborare cu partenerii educationali-parintii. La sfarsitul anului scolar, cadrele didactice se intalnesc cu parintii copiilor pentru a marca progresele acestora si a discuta proiectele de viitor.

Implicarea parintilor in evolutia copiilor este determinanta. Educatia privata, in cadrul unei gradinite precum gradinita Mami si Tati, confera argumente solide pentru viitorul copiilor: siguranta, atenta ingrijire, motivatie autentica din partea personalului didactic si auxiliar, garantia unei ingrijiri personalizate, adaptate permanent nevoilor individuale ale copiilor.

Pentru a programa o vizita si a ne cunoastem, va raspundem cu mare drag la:

Tel.: +40721.177.543
Tel.:
+40762.616.442