Povestea noastra

Gradinita Mami si Tati

Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite la scoala. De aceea, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care sa le asigure un start bun in viata.

15

Ani de activitate

6

Profesori

10

Copii in grupa

4

Grupe Afterschool

9

Sali de Clasa

1000

Parinti multumiti

Noutati si evenimente

Invatam si ne distram la Gradinita Mami si Tati

Ne face deosebita placere sa tinem legatura permanent cu parintii si sa le comunicam ultimele noutati, evenimente, activitati mai deosebite derulate in institutia noastra. La unele dintre acestea sunt implicati uneori chiar si parintii si bunicii copiilor (serbari, ziua dedicata bunicilor, bazar, etc.). Pastram amintiri frumoase, poze si filmulete, ce vor dainui mult timp dupa ce copiii parasesc gradinita noastra.

Învățarea unei limbi străine, o experienta care modelează creierul copilului

Învățarea unei limbi străine încă de la vârste fragede este o experienta care modelează creierul copilului și în același timp o „gimnastica mentala” ce stimulează concentrarea atenției. Copiii care învață o limba străină au capacitatea de a învața și…

Cursuri optionale preferate de copii din Gradinita Mami si Tati

Cursurile optionale contribuie la dezvoltarea funcțiilor cognitive, a atenției, dar și la dezvoltarea ambiției de a atinge anumite obiective. Este recomandat ca fiecare copil sa facă și alte cursuri în afara grădiniței si a scolii, în funcție de apti…

Va invitam sa ne vizitati

Cu un singur apel la numarul de telefon indicat de noi pe site, sau online prin completarea unui formular de vizita, va puteti programa o zi de vizionare a gradinitei / centrului afterschool. De asemenea, putem sa discutam, intr-un cadru neformal, despre cea mai buna varianta de inscriere in institutia noastra.

Faceti o programare online
Call Now Button+40721.177.543