Povestea noastra

Gradinita Mami si Tati

Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite la scoala. De aceea, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care sa le asigure un start bun in viata.

15

Ani de activitate

6

Profesori

10

Copii in grupa

4

Grupe Afterschool

9

Sali de Clasa

1000

Parinti multumiti

Noutati si evenimente

Invatam si ne distram la Gradinita Mami si Tati

Ne face deosebita placere sa tinem legatura permanent cu parintii si sa le comunicam ultimele noutati, evenimente, activitati mai deosebite derulate in institutia noastra. La unele dintre acestea sunt implicati uneori chiar si parintii si bunicii copiilor (serbari, ziua dedicata bunicilor, bazar, etc.). Pastram amintiri frumoase, poze si filmulete, ce vor dainui mult timp dupa ce copiii parasesc gradinita noastra.

Urmează tabara de vară de la Bran

Mai este foarte puțin pana la vacantă și până la tabara noastră de vară de la Bran. Locurile au fost ocupate de copii dornici sa petreacă alături de noi zile frumoase în natura.🚵‍♂️🤸‍♀️🌲🎪🧗‍♂️🏇. În tabere ii ajutam pe copii sa își dezvolte încrederea în sine, spiritul de echipa și pe cel de competiție, interacțiunea sociala, […]

Tabara de schi la Predeal

Taberele noastre de schi sunt un prilej de a face sport în aer liber dar și de a te distra cu prietenii. Unul dintre avantajele schiatului este acela ca pe schiuri te poti bucura si de peisaje pe care nu oricine are ocazia sa le vada. Veti avea ocazia sa coborati pe schiuri si sa […]

Va invitam sa ne vizitati

Cu un singur apel la numarul de telefon indicat de noi pe site, sau online prin completarea unui formular de vizita, va puteti programa o zi de vizionare a gradinitei / centrului afterschool. De asemenea, putem sa discutam, intr-un cadru neformal, despre cea mai buna varianta de inscriere in institutia noastra.

Faceti o programare online
Call Now Button+40721.177.543