Povestea noastra

Gradinita Mami si Tati

Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite la scoala. De aceea, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care sa le asigure un start bun in viata.

15

Ani de activitate

6

Profesori

10

Copii in grupa

4

Grupe Afterschool

9

Sali de Clasa

1000

Parinti multumiti

Situatia vaccinarilor in randul personalului (didactic si didactic auxiliar, precum si nedidactic) in cadrul unitatii de invatamant la data de 01.11.2021:

Numar persoane vaccinate - 12, Numar persoane nevaccinate - 3, Procent de vaccinare: din totalul personalului angajat: 80%

Noutati si evenimente

Invatam si ne distram la Gradinita Mami si Tati

Ne face deosebita placere sa tinem legatura permanent cu parintii si sa le comunicam ultimele noutati, evenimente, activitati mai deosebite derulate in institutia noastra. La unele dintre acestea sunt implicati uneori chiar si parintii si bunicii copiilor (serbari, ziua dedicata bunicilor, bazar, etc.). Pastram amintiri frumoase, poze si filmulete, ce vor dainui mult timp dupa ce copiii parasesc gradinita noastra.

Tabara la Moeciu

Copiii Gradinitei si Afterschool-ului Mami si Tati au petrecut in vara aceasta o saptamana frumoasa la Moeciu de Jos, intr-o tabara de aventura antrenanta si plina de entuziasm.

Activitatile la care au participat au fost numeroase si interesante: …

Excursie de o zi la Delfinariu Constanta si Microrezervatie

Excursie de o zi la Delfinariu Constanta si Microrezervatie. Copii au petrecut o zi minunata, s-au distrat in natura si au admirat trucurile facute de delfini. In Microrezervatie au putut observa indeaproape pasari exotice precum papagali sau pauni.

Va invitam sa ne vizitati

Cu un singur apel la numarul de telefon indicat de noi pe site, sau online prin completarea unui formular de vizita, va puteti programa o zi de vizionare a gradinitei / centrului afterschool. De asemenea, putem sa discutam, intr-un cadru neformal, despre cea mai buna varianta de inscriere in institutia noastra.

Faceti o programare online
Call Now Button+40721.177.543