Programul 2%

Dragi cititori, Dragi parinti,

Fiecare contribuabil persoana fizica poate dispune asupra directionarii celor 2% din impozitul pe venitul anual datorat statului conform Art. 57 alin (4) si Art. 84 alin (2) din OUG nr. 138/ 2004 pentru modificarea si completarea Legii privind Codul Fiscal nr. 571/2003 si aplicata prin Legea 163/ 2005.


Aceasta suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. Alocarea a 2% din impozitul pe venit este un drept si o optiune  de a decide ce se intampla cu impozitele platite de fiecare din noi anual catre stat. Pot parea sume mici, dar potentialul acestor sume poate fi semnificativ.

Persoanele fizice pot directiona aceste sume catre organizatii non-profit, asociatii, fundatii.

In cele ce urmeaza noi va propunem sa alegeti Asociatia Mami si Tati – Universul Copilariei, institutia de invatamant prescolar care are grija zilnic de copiii Dumneavoastra, ii gazduieste, educa si inconjoara cu afectiune.

Alegerea dvs. ne va onora!

In acelasi timp, noi va vom spune ce se intampla cu banii alocati si catre ce obiective ii vom directiona la randul nostru.

Pentru veniturile din salarii formularul 230 (atasat)  se poate depune la Administratia Finananciara de care apartineti sau la oficiul postal.  In cazul in care sunteti de acord ni-l puteti transmite noua  (caz in care  va rugam sa indicati la adresa si sectorul/judetul) si noi  vom depune formularul la posta pentru Dumneavoastra. In acest caz, va rog sa completati formularul atasat si sa ni-l returnati pana cel tarziu la sfarsitul lunii martie.

Datele noastre sunt:

Asociatia Mami si Tati – Universul Copilariei
Str. Grigore Alexandrescu nr. 58, sector 1, Bucuresti
CIF: 29364603
Cont: RO 43 BTRL 0440 1205 W659 09XX
Banca Transilvania SA-Agentia Stefan cel Mare

Toate cele bune,
Echipa Asociatiei Mami si Tati-Universul Copilariei
Gradinita Mami si Tati

NOTA: Aceasta informare nu reprezinta o obligatie pentru Dumneavoastra fata de Gradinita Mami si Tati si nici nu conditioneaza in vreun fel continuarea colaborarii Dumneavoastra cu Gradinita.