Misiune

beautiful blond kid blow dandelion outdoorStim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilei de maine si ca in aceasta goana nebuneasca, ce are loc zilnic, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite de la scoala. De aceea, noi, colectivul Gradinitei Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care  sa le asigure un start bun in viata.

Prin asigurarea unui program educativ bazat pe practici moderne, timpul copilului este ocupat cu activitati interesante si utile dezvoltarii lui fizice si cognitive. Cadrele didactice dedicate care desfasoara activitatile instructiv-educative si jocurile de echipa la care cei mici participa alaturi de colegii lor fac ca la sfarsitul programului, copiii sa plece acasa veseli, mai bogati sufleteste si intelectual. Pe langa copii fericiti, gradinita noastra isi doreste parinti multumiti de evolutia armonioasa a celor mici.

Gradinita Mami si Tati, ca centru cultural si de educatie, isi propune canalizarea tuturor resurselor pentru a oferi copiilor caldura sufleteasca, lumina mintii, energia necesara parcurgerii cu succes a drumului catre scoala si viata, sanse egale de dezvoltare si  totodata isi propune sa militeze pentru respectarea drepturilor copiilor.

Oferim copiilor consiliere psihopedagogica, evaluare si terapie logopedica, invatarea limbilor straine in masura aproape egala cu limba materna, mediu educational propice dezvoltarii capacitatii de a fi creativ, independent, curios sa cunoasca si sa invete.

Intreaga activitate desfasurata presupune o relatie de colaborare cu partenerii educationali-parintii. Gradinita organizeaza intalniri cu acestia pentru prezentarea programului educational curricular si extracurricular. La sfarsitul anului scolar cadrele didactice se intalnesc cu parintii copiilor pentru a marca progresele acestora si a discuta proiectele de viitor.

Implicarea parintilor in evolutia copiilor este determinanta. Educatia privata, in cadrul unei gradinite precum gradinita Mami si Tati, confera argumente solide pentru viitorul copiilor: siguranta, atenta ingrijire, motivatie autentica din partea personalului didactic si auxiliar, garantia unei ingrijiri personalizate, adaptate permanent nevoilor individuale ale copiilor.