petrecere-copiiStim cu totii ca aniversarea zilei de nastere a copilului Dvs este cel mai important eveniment al fiecarui an. Mai stim ca, in fiecare an, parintii incearca sa faca cea mai buna alegere, astfel incat copilul sa aiba parte de o sarbatoare frumoasa, sa fie inconjurat de cei dragi, de prieteni si de personajele din lumea desenelor animate – lume care ii este aproape si care ii stimuleaza imaginatia – iar la sfarsitul zilei, sa fie fericit ca a fost in centrul atentiei si ca dorintele sale i-au fost indeplinite.

Gradinita Mami si Tati… suntem seriosi cand vorbim despre

Educatia Copilului Tau… dar putem fi si hazlii, cand e vorba de distractie!

De aceea, noi ne-am gandit sa personalizam in functie de categoria de varsta variantele de petrecere pentru copii pe care le oferim, astfel incat sa stiti de la inceput ce sa alegeti. Numarul minim de copii pentru care se organizeaza petrecerea este de 10. Petrecerile pot avea loc sambata sau duminica, in intervalul 10:00- 13:00 si 17:00 – 20:30, la sediul Gradinitei. Pe timpul verii, petrecerile sunt organizate in curtea gradinitei. Pachet Birthday Party

La cerere, putem asigura:

  • meniu copii;
  • meniu parinti invitati (poate fi discutat, in functie de numarul de parinti insotitori si de preferintele culinare);
  • animatori – personajele solicitate, inchiriate de la un furnizor extern;
  • decoratiuni sala/curte;
  • suport muzical;
  • supraveghere copii pe parcursul petrecerii.

NOTA:

  • In cazul in care sunt invitati si adulti, bauturile vor fi aduse de catre parinti; bauturile si orice alt produs procurat de parinti vor fi insotite de un Certificat de Conformitate furnizat de magazinul de unde au fost achizitionate.
  • Tortul va fi adus de catre parinti si va fi insotit de un Certificat de Conformitate furnizat de cofetaria producatoare. Programarea petrecerii va fi facuta cu minim 2 saptamani inainte de eveniment, pentru o buna organizare.

Va asteptam cu drag!

Gradinita Mami si Tati… suntem seriosi cand vorbim despre Educatia Copilului Tau… dar putem fi si hazlii, cand e vorba de distractie!

« von 2 »