Povestea noastra

Gradinita Mami si Tati

Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite la scoala. De aceea, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care sa le asigure un start bun in viata.

15

Ani de activitate

6

Profesori

10

Copii in grupa

4

Grupe Afterschool

9

Sali de Clasa

1000

Parinti multumiti

Noutati si evenimente

Invatam si ne distram la Gradinita Mami si Tati

Ne face deosebita placere sa tinem legatura permanent cu parintii si sa le comunicam ultimele noutati, evenimente, activitati mai deosebite derulate in institutia noastra. La unele dintre acestea sunt implicati uneori chiar si parintii si bunicii copiilor (serbari, ziua dedicata bunicilor, bazar, etc.). Pastram amintiri frumoase, poze si filmulete, ce vor dainui mult timp dupa ce copiii parasesc gradinita noastra.

Bazarul caritabil de Craciun

Invitație adresata parintilor și copiilor, de participare la Bazarul Caritabil de Crăciun , pe 16 decembrie. Copiii, impreuna cu parintii, vor confecționa obiecte pentru bazar decoratiuni de Crăciun, podoabe, felicitări, dulciuri de casa si multe altele. Cu banii strânși ne propunem sa venim în ajutorul unei grădinițe din Jud Botoșani, în încercarea de a suplimenta […]

Sărbătoarea dovlecilor, de Halloween

Sărbătoarea dovlecilor, premierea celui mai haios dovleac și parada costumelor. Ne-am deghizat in personajele noastre preferate, am pregatit dovlecii si ne-am distrat, de minune.

Va invitam sa ne vizitati

Cu un singur apel la numarul de telefon indicat de noi pe site, sau online prin completarea unui formular de vizita, va puteti programa o zi de vizionare a gradinitei / centrului afterschool. De asemenea, putem sa discutam, intr-un cadru neformal, despre cea mai buna varianta de inscriere in institutia noastra.

Faceti o programare online
Call Now Button+40721.177.543