Povestea noastra

Gradinita Mami si Tati

Stim ca parintii sunt mereu ocupati cu asigurarea traiului zilnic, si ca, in aceasta goana nebuneasca, nu mai reusesc sa se implice suficient in jocurile copilariei, sa petreaca timp cu cei mici sau sa ii sprijine in rezolvarea temelor alambicate, primite la scoala. De aceea, la Gradinita Mami si Tati, ne dorim sa suplinim lipsa zilnica a parintilor, prin crearea unui program complet pentru copii, care sa le asigure un start bun in viata.

15

Ani de activitate

6

Profesori

10

Copii in grupa

4

Grupe Afterschool

9

Sali de Clasa

1000

Parinti multumiti

Noutati si evenimente

Invatam si ne distram la Gradinita Mami si Tati

Ne face deosebita placere sa tinem legatura permanent cu parintii si sa le comunicam ultimele noutati, evenimente, activitati mai deosebite derulate in institutia noastra. La unele dintre acestea sunt implicati uneori chiar si parintii si bunicii copiilor (serbari, ziua dedicata bunicilor, bazar, etc.). Pastram amintiri frumoase, poze si filmulete, ce vor dainui mult timp dupa ce copiii parasesc gradinita noastra.

Atelier interactiv de construit zmee de hartie

Ce poate fi mai plăcut și mai antrenant intr-o zi cu vânt, decât joaca cu zmeul? Emoția ridicării lui în aer și zborul liber în văzduh? Activitatea este cu atât mai frumoasa, cu cât copiii sunt antrenați ei înșiși în construcția zmeielor de hartie. …

“Zâmbetul florilor” în Săptămâna Verde

În cadrul Săptămânii Verzi ne-am dedicat toată atenția proiectului ” Zâmbetul florilor”: am vorbit cu copiii despre importanta plantelor pentru mediul înconjurător și am plantat impreuna o adevărată mini-gradina de flori în curtea gradinitei.

Va invitam sa ne vizitati

Cu un singur apel la numarul de telefon indicat de noi pe site, sau online prin completarea unui formular de vizita, va puteti programa o zi de vizionare a gradinitei / centrului afterschool. De asemenea, putem sa discutam, intr-un cadru neformal, despre cea mai buna varianta de inscriere in institutia noastra.

Faceti o programare online
Call Now Button+40721.177.543