Recomand cu caldura Gradinita "Mami si Tati"

Trebuie sa spun de la inceput ca am o prietena care are 2 gradinite (adica una, dar cu 2 sedii diferite), iar sora ei vreo 4-5 (arhicunoscute). E-adevarat ca nu se afla foarte aproape de casa, dar nici prea departe. Am cautat insa o gradi cu predare in limba germana si care sa fie prin zona noastra (Titulescu-Piata Victoriei) si am ajuns la «Mami si tati». Cum? Printr-un complex de imprejurari. Pot spune insa de ce am ramas in continuare aici:
1. Educatoarea – vorbitor nativ de limba germana (mai rar gasesti), in plus este o persona deosebita si suntem f.f. multumiti de ea; este afectuoasa, dar in acelasi timp impune si respect si stie sa se faca ascultata de catre copii; pana la urma cred ca educatoarea este cea care conteaza cel mai mult cand faci alegerea gradinitei; la fel si celelalte educatoare sunt afectuoase cu copiii, chiar si cu cei de la celelalte grupe; fetita mea plangea la inceput si era linistita si de alte persone, nu numai de educatorea ei;
2. E situata in apropierea casei si langa un spital de copii (Grigore Alexandrescu), asta in caz de”Doamne fereste”
3. Tot personalul, de la sofer pana la directoare, este foarte amabil – poti intreba oricand pe oricine in legatura cu copilul tau; si nu si-au schimbat comportamentul, de un an de cand suntem aici
4. Curat, mancare buna (au bucatarie proprie), excursii, teatru, circ, chiar tabara – le regasim, sau cel putin asa ar trebui, mai la orice gradi, cu toate ca mi-a fost dat sa vad o gradinita pe care as numi-o, fara sa gresesc “focar de infectie”, pe undeva prin spatele Primariei Sectorului 1; in plus de asta, era plin cu plusuri, nici nu aveai pe unde sa calci de ele, iar ca sa fi atent la educatoare, era imposibil, deoarece iti distrageau atentia
5. Posibilitatea inscrierii (conta cost, evident) la anumite cursuri: pian, pictura, gimnastica, etc si care se desfasoara in incinta gradinitei; noi am facut chiar logopedie (am avut nevoie)
6. Mamicile a patru dintre copii fac parte din personalul gradintei, asa ca e un motiv in plus sa cred ca lucrurile sunt OK acolo 7. In momentul in care trantesc usa dupa mine (e o usa grea, metalica), plec fara nici o grija si imi stiu copilul in siguranta, ceea ce pentru mine conteaza cel mai mult.

Daca nu ar fi asa, credeti-ma, as muta-o urgent la una din gradinitele prietenelor mele, care, de altfel, de-abia m-asteapta. Sper ca am fost putin de folos mamicilor care sunt in cautare de gradi in aceasta perioada. Si eu, la randul meu, cu ceva vreme in urma, am cautat mult pe net pareri ale mamicilor care au copiii la diverse gradinite.
In concluzie, recomand cu caldura “Mami si Tati”, feriti-va insa de o gradi cu predare in limba germana, tot prin zona Primariei, care si-a tot schimbat denumirea si sediul si despre care am citit pagini intregi pe net, negative, bineinteles; Pentru cine este suspicios la ceea ce am scris mai sus, tin sa precizez ca este un obicei al meu de a scrie lucruri frumoase despre oameni deosebiti, la fel cum am procedat si in cazul dr. Paris de la Filantropia, (care m-a urmarit de la inceputul sarcinii si pana am adus-o pe lume pe fetita mea) si la adresa careia am avut tot numai cuvinte de lauda.

– DC

Pentru a programa o vizita si sa ne cunoastem, completati formularul de mai jos si va contactam in cel mai scurt timp: